MAS keskusteluryhmä

Suomen meriarkeologiselle seuralle on avattu uusi viestintäkanava. Käy osoitteessa http://groups.google.fi/group/SMAS liittymässä keskusteluryhmään. Jos et ole vielä avannut itsellesi Google-tiliä, on se tehtävä ensin. Jos sinulla on jo Google-tili, kirjaudu vain suoraan sisään ja hae jäsenyyttä.

Toinen vaihtoehto on ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, johon haluat ryhmän viestien tulevan, osoitteeseen mas@mas.fi, käyn lisäämässä osoitteen jäsenlistaan ja saat itsellesi tervetuloa ryhmään  –toivotuksen sähköpostiisi kun asia on kunnossa.

Voit jäsenyyttä hakiessa valita miten haluat keskustelua seurata, seuraatko sitä webin kautta vai toivotko viestit suoraan sähköpostiisi. Oletan viestinnän olevan kohtuullista joten postilaatikkoasi tämä varmaankaan ei täytä.

Tämä jäsentiedote on lähetetty myös sähköpostitse kaikille jäsenille joiden sähköpostiosoitteet ovat tiedossamme. Jos et ole saanut jäsentiedotetta sähköpostitse toivoisimme sinun lähettävän sähköpostiosoitteesi seuran sähköpostiosoitteeseen mas@mas.fi, jotta saamme välitettyä seuran tiedotteet ja jäsenpostin mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti mahdollisimman suurelle osalle jäsenkunnasta.

Kirjoitellaan J

Hanna