Ruotsin matka 27.10-30.10.2006

Suomen meriarkeologinen seura järjestää matkan Ruotsiin, jossa tutustumme Eric Nordevall II projektiin, josta saimme kuulla jo Raumalla keväällä 2005 pidetyillä merihistorian päivillä kaksi erittäin mielenkiintoista esitelmää Professori Carl-Olof Cederlundin ja koneinsinööri Bernt Bredingin toimesta. Lisäksi vierailemme WasaMuseetissä sunnuntaina ennen laivan lähtöä kohti Helsinkiä.

Matka tehdään Viking Linen aluksilla M/S Gabriella ja M/S Mariella B-luokan kahden hengen hyteissä. Lisäksi yövymme Ruotsissa lauantain ja sunnuntain välisen yön Scandic Hotel Örebro Västissa kahden hengen huoneissa. Siirtymiset Ruotsissa suoritetaan käyttöömme varatulla linja-autolla. Olemme varanneet matkat ja majoituksen 50 hengelle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Matka on luonnollisesti avoin myös seuran jäsenten perheille.

Matka toteutetaan mikäli osallistujia tulee vähintään 20 henkeä. Matkan hinnaksi ilman ruokailuja tulee minimissään 153 euroa ja maksimissaan 180 euroa. Lopullinen hinta määräytyy linja-auton täyttöasteen mukaan, joten tiedämme matkan lopullisen hinnan vasta sitovat ilmoittautumiset saatuamme. Lisäksi tulee mahdollisesti maksettavaksi Wasa Museetin sisäänpääsymaksu noin 6,5 euroa.

Viking Linen ja Scandic Hotel Örebro Västin varauskäytännöistä johtuen tarvitsemme sitovat ilmoittautumiset matkalle lähtijöiltä hyvin kiireisellä aikataululla torstaihin 28.09.-06 mennessä. SITOVAT ilmoittautumiset 28.09.-06  mennessä sähköpostitse mas@mas.fi tai puhelimitse Vesa Saariselle : 040-5508684 tai Kalle Virtaselle : 041-5242273. Ilmoita syntymäaikasi ja mahdollinen hytti- / huonetoveritoiveesi. Ilmoita myös mikäli haluat syödä laivalla perjantai- ja sunnuntai-iltana buffet illallisen á 24 euroa ja lauantai- ja maanantaiaamuna meriaamiaisen á 8 euroa. Matkustajamäärän selvittyä ilmoitamme matkalle lähtijöille matkan lopullisen hinnan joka tulee suorittaa seuran tilille 06.10.-06 mennessä.

Alustava matkaohjelma

Pe 27.10.2006

·        Lähtö kello 17.30 Katajannokan satamasta, Katajanokan laituri 8 Mastokatu 1. Laivana Viking Linen M/S Gabriella

·        Majoitumme kahden hengen B-luokan hytteihin